Aktivnosti
BANKA POVEZOVANJ: Projektno vodenje (2. del)
4. in 5. maj
10.00 - 18.00
MKC Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor

Pozdravljeni!

Smo skupina mladih in zagnanih sodelavcev, ki v okviru Mladinskega kulturnega centra in projekta Delat grem! pripravlja za mlade priložnost, ki je ne gre zamuditi!

V okviru sklopa Banka povezovanj želimo k sodelovanju povabiti mlade, stare od 15 do 29 let, ki niso v delovnem razmerju, z željo in motivacijo po osebnem in profesionalnem razvoju. Zanje smo pripravili Javni poziv za prijavo projektov Banke povezovanj, o čemer lahko več preberete: tukaj

Da bo prijava na poziv in razvoj lastnih idej lažja, vabimo vse mlade z idejami na usposabljanje Projektno vodenje, kjer bomo z izkušenimi trenerji pokrili tematike projektnega managementa. Vabljeni tudi v primeru, da bi svojo idejo za projekt začeli šele razvijati ali pa ideje še nimate. Usposabljanje bo namenjeno podpori in spremljanju prijaviteljev pri pripravi prijave na poziv – razvoju lastnih idej, načrtovanju projekta in izpolnjevanju prijavnice.

Usposabljanje bo potekalo 4. in 5. maja, med 10. in 18. uro, v 1. nadstropju MKC Maribor, Ob železnici 16. Poskrbeli bomo tudi za kosilo.

Prijave zbiramo do srede, 3. maja, do 12. ureZainteresirani se lahko prijavijo z e-mailom (ime, priimek, telefonska številka) na bankapovezovanj@gmail.com, kjer smo vam prav tako na voljo za vse dodatne informacije o usposabljanju.

Toplo vabljeni!

Ekipa Delat grem!

#delatgrem!
sledi nam page-na
socialnih omrežjih