Aktivnosti
BANKA POVEZOVANJ: Projektno vodenje (1. del)
14. 4. 2017
10.00 - 18.00
Mladinski kulturni center Maribor, Ob železnici 16, Maribor

Pozdravljeni!

Smo skupina mladih in zagnanih sodelavcev, ki v okviru Mladinskega kulturnega centra in projekta Delat grem! pripravlja za mlade priložnost, ki je ne gre zamuditi! Za kaj gre? Vabljeni, da preberete v nadaljevanju.

V okviru sklopa Banka povezovanj želimo povabiti vse mlade, stare od 15 do 29 let, ki niso v delovnem razmerju, z željo in motivacijo po osebnem in profesionalnem razvoju, pa tudi tiste, ki bi želeli pridobiti več samozavesti, da se nam pridružijo in se z našo mentorsko podporo razvijejo v profil oseb, ki je iskan na trgu dela. Banka povezovanj bo tako nudila spoznavanje projektnega in mladinskega dela. Mladim bomo omogočili, da se vključijo v usposabljanje na način, da se prijavijo na razpis, ki smo ga pripravili za njih. V primeru, da bo njihov projekt izbran, bodo imeli možnost razvijati svojo idejo, ki bi doprinesla k povezovanju z lokalnimi organizacijami, hkrati pa bodo z naše strani ves čas podkrepljeni s finančno in z mentorsko podporo. Bere se zanimivo, kajne?

Da bo prijava in razvoj lastnih idej lažja, vabimo vse mlade z idejami na usposabljanje Projektno vodenje, kjer bomo z izkušenimi trenerji pokrili tematike projektnega managementa. Usposabljanje bo potekalo 14. aprila med 10. in 18. uro, poskrbeli bomo tudi za kosilo. Prijave zbiramo do srede, 12. aprila, do 13. ureZainteresirani se lahko prijavijo z e-mailom (ime, priimek, telefonska številka) na tanja.veber@mkc.si.

Vse zainteresirane za sodelovanje pri prijavi projektov vabimo, naj nas spremljajo na spletni strani Delat grem! – www.delatgrem.si in Facebook ter Instragram strani – Delat grem!

Toplo vabljeni!

Ekipa Delat grem!

 

O projektu:

Projekt Delat grem! poteka pod okriljem Mladinskega kultnega centra Maribor in mladim ponuja sklope različnih usposabljanj, skozi katera imajo udeleženci možnost krepiti različna znanja in kompetence ter tako povečati možnosti za svojo zaposljivost. Usposabljanja sodijo vsebinsko tako na področje osebne rasti in asertivnosti, kot tudi na področje praktičnih usposabljanj, vezanih na razvoj idej, ki jih imajo mladi, srečanja s potencialnimi delodajalci ter možnosti opravljanja usposabljanj pri različnih delodajalcih.

Projekt je razdeljen na tri vsebinske sklope: Knjižnica znanj, Banka povezovanj ter Razvijanje mladih sanj, vsak izmed njih pa bo mladim ponudil svojevrstna usposabljanja. Aktivnosti projekta se bodo v sodelovanju s partnersko organizacijo, Mladinskim svetom Lendava, izvajale tudi v Pomurski regiji. Ob tem pa je v program aktivno vpetih še 19 organizacij iz različnih področjih.

#delatgrem!
sledi nam page-na
socialnih omrežjih