Aktivnosti
SKUPINA ZA UDELEŽENCE PROJEKTA DELAT GREM! – INFORMATIVNO SREČANJE
četrtek, 18. 5., ob 16. uri; petek, 19. 5., ob 15. uri
MKC Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor

Na projektu Delat grem! pripravljamo dve izvedbi informativnega srečanja skupine za udeležence projekta in vse tiste, ki bi to želeli postati. Namen oblikovanja skupine je krepitev samozavesti in občutka lastne vrednosti med mladimi iskalci zaposlitve.

Informativna srečanja bosta potekala v četrtek, 18. 5., ob 16. uri in v petek, 19. 5., ob 15. uri v 1. nadstropju MKC Maribor, Ob železnici 16.

Skupino, kot tudi informativno srečanje, bosta vodili Nataša Potpara in Neta Zalar, ki pravita, da bo na srečanjih skupine priložnost in čas, da vsak izrazi sebe, svoje poglede, mnenja in občutke v zvezi s svojo trenutno situacijo. Biti brez zaposlitve je namreč poleg materialne ne-varnosti precej naporno tudi zaradi vseh občutkov, ki se v zvezi s tem pojavijo – na primer strah, občutek negotovosti, velikokrat tudi sram pred prijatelji ipd. Izražanje teh občutkov prinaša občutek razumljenosti, tako s strani ostalih udeležencev, vključenih v skupino, kot tudi s strani vodij skupine.

Na informativno srečanje vabimo vse, ki vas tematika skupine pritegne, udeležba na informativnem srečanju pa ne predstavlja zavezanosti k obiskovanju skupine.

O rednem terminu izvajanja skupine se bomo dogovorili skupaj na srečanju.

Za kakršnakoli vprašanja smo vam na voljo na tanja.veber@mkc.si.

Iskreno vabljeni!

#delatgrem!
sledi nam na
socialnih omrežjih